tirsdag 21. april 2009

Søndagstur til Sandbakken



På søndag dro vi inn til Sandbakken for en liten tur. Kjørte inn til parkeringsplassen og gikk de 500 meterne opp til hytta. Der oppe ble vi møtt av en haug haner/høner som spankulerte fritt omkring, og hadde veeeldig lyst på  maten vår.  

Vi koste oss med nistemat, kaffe og kakao, før Vilde og jeg tok en tur i den fine naturstien de har laget der. 10 poster med natur-spørsmål, ett til voksne og ett til barna på hver post. Jeg tapte så det suste, klarte kun 5 av 10, mens snuppa tok 9 av 10! Bra gjort! 

Til jul fikk vi boksen Kul-Tur av Audhild og Stian, og den er skikkelig morsom. Vi har allerede prøvd flere av kortene, og på søndag var det Pil og Bue som skulle lages:

Så da var det frem med kniv og medbrakt lilla (!) bue-tråd og spikke pil og bue. Vilde synes det var stor stas og skjøt vilt rundt seg på turen ned igjen til bilen... :)  I barnehagen er det full fokus på vårtegn om dagen, og dem så vi mange av: Hestehov, hvitveis, maurtue med masse liv, grønne knopper og sildrende bekker. Deilig dag og morsom tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar